Com controlar usuaris amb passaport COVID?

Com controlar usuaris amb el passaport Covid?

El Govern de la Generalitat ha anunciat que a partir del divendres 26 de novembre per accedir a gimnasos i centres esportius ser脿 necessari disposar del passaport COVID.聽

Seguidament us explicarem l’operativa per a evitar que els usuaris accedeixin a la instal路laci贸 sense haver mostrat el passaport COVID, i millorar aix铆, el control d’acc茅s a la instal路laci贸.

El funcionament 茅s ben senzill, i consisteix en afegir un missatge que negui l’acc茅s a la instal路laci贸 i que nom茅s pugui ser desactivat per un administrador.

Aquest funcionament 茅s una forma de controlar que els usuaris que accedeixen a la instal路laci贸 hagin mostrat el passaport COVID, en cap cas, substitueix el sistema oficial聽verificaci贸 COVID.

Visiteu tamb茅 altres opcions que teniu a la vostra disposici贸 per a millorar el control d’acc茅s a la instal路laci贸: – –聽registre covid

–聽Tankuam scanner

En el seg眉ent v铆deo us mostrem com podeu procedir:

馃憞馃憞

M茅s per descobrir

Reserva d’esdeveniments

Nou sistema de reserva d’esdeveniments on els usuaris podran comprar l’entrada per assistir. A continuaci贸 us deixem el v铆deo explicatiu de com es crea aquesta nova “graella” i com es configura.

Llegir m茅s

Trobes a faltar contingut?

Ajuda'ns a complementar Tankuam Suport i diga'ns quin 茅s el contingut que trobes a faltar!

small_c_popup.png

T'escoltem!

Trobes a faltar contingut de Tankuam?